Megvilágosodás előtti töklámpás

Megvilágosodás előtti töklámpás

Hallottad már a receptet, amivel tökéletesen egyedi töklámpássá tudsz válni? Nagyon egyszerű.

Végy egy nagy tökfejet, ez könnyű, hiszen sok rendelkezésre áll, de elég egy is, a sajátod a legjobb. Majd nyiss a tudaton egy akkora nyílást amekkorát csak tudsz az ég felé. Szemeket és egyéb réseket is érdemes dekorálni rá, de a lényeg, hogy pakolj ki mindent, ami benne van. Ez kicsit melós, de megéri. Leginkább a magokat pakold ki mert abból csak töketlen további tökök lesznek, sok van mint a gondolat.

Nem vagy még készen, további kapirgálás szükséges a belső falain, hogy ne maradjon semmi zavaró dolog odabent, legyen teljesen üres. Minél nagyobb teret foglaljon magába és így több fény is jut be.

Az ügy megkoronázása, hogy gyújtasz benne egy kis fényt, ami majd világítani fog a szemeken keresztül. Ettől odalesznek a többiek, imádni fogják, főleg az éjszaka sötétjében, nagyon dekoratív. Már csak annyi dolgod, hogy jó helyre tedd, minél több ember találkozzon ezzel a jelenséggel.

Ha valaki megsérül vagy megvilágosodik a töklámpás eme operációja közben, azért nem vállalunk felelősséget. Mindenki maga viseli a következményeit és az előnyeit. Használjatok éles szerszámokat akkor kisebb az esély a balesetre.

Ha ezt elolvastad, akkor azzal feljogosítottad magad további kreatív önfejlesztő megoldások kifejlesztésére.

puszi és ölelés