Intelem és Erény

Intelem

Minden olyan helyzet amit kerülnöd érdemes a jövőben.

Erény

Minél több ilyen helyzetet teremts az életedben.

Hogyan használjuk?

Ez egy gyakorlat aminek ősi hagyománya van, minden évben választunk magunknak egy Erényt és egy Intelmet, amit egész évben gyakorlunk. Ez segít előtérbe helyezni egy olyan figyelmességet, amivel minden helyzetet vizsgálunk és alkalmazzuk benne. Tudjuk mit kerüljünk el azonnal és miben fejlesszük magunkat nagy igyekezettel. 

Egy megvilágosodott bölcs írásaiból fogsz választani alább, aki azt jósolta, hogy ha ezek közül minden Erényt betartasz és minden Intelemtől mentes maradsz, akkor te magad is megvilágosodsz. Szavai tehát az igaz bölcsesség útján fognak vezetni és legjobb módja ha minden évben legalább egyet gyakorolsz és megvalósítasz.

 

Mielőtt elkezdenéd!

Mielőtt választasz magadnak egy évre gyakorlatot, hunyd le a szemed és vedd fel a kapcsolatot belső lényegeddel, teremts harmóniát alapvető összetevőidben, és válassz átszellemülten, hogy a véletlened a legigazabb eredményt hozza számodra.

A kártyákat egy véletlenszerű sorrendben kapod minden látogatáskor. Válassz rákattintással egy Intelmet és egy Erényt, majd írd fel a kapott bölcsességet a naplódba vagy jegyzetedbe, hogy minden nap lásd, amit gyakorlatodnak választottál. 

A sárga háttér mögött Erény, a szürke háttér mögött Intelem található.