Bocsánatot kérek

Bocsánatot kérek

Bocsánat, hogy nem repülsz elég magasan. Bocsánat, hogy néha félsz és a múltban merengsz, bocsánat, hogy néha megpróbálnak becsapni, félrevezetni. Bocsánat, hogy azok is megpróbálnak kihasználni, akikben bíznod kellene. Bocsánat, hogy semmi sem az, aminek látszik, elvakít embereket a pénz vagy a hatalom, emiatt képesek állatok módjára viselkedni. Bocsánat, hogy ez a helyzet fogad. Bocsánat, hogy kevesen hívják fel a figyelmed az igazán fontos dolgokra. Bocsánat, hogy meg kell tanulnod figyelni és elengedni. Bocsánat, hogy életrevalónak kell lenni. Bocsánat, hogy ha haragszol, mindent elpusztít körülötted, bocsánat, hogy a békét másoktól várod.

Bocsánat, hogy kevesen figyelnek rád, hogy nem veszik észre az értékeidet, hogy nem emelnek fel és kezelnek kiemelten ahogy megérdemelnéd. Bocsánat, hogy átlátnak rajtad, hogy irányítanak és bábunak, terméknek tekintenek. Bocsánat, hogy a boldogságot öntudatlanul eltaszítod magadtól. Bocsánat, hogy a világ mulandó termékeiben keresed a biztonságot. Bocsánat, hogy nem tudsz hálás lenni mindenért és hogy nem veszed észre a végtelen szeretetet, aminek forrása vagy.

Bocsánat, hogy észrevétlenül kényszerítenek, saját szabályukat kényszerítik rád, tompító adást sugároznak és lekötik figyelmed jelentéktelen dolgokkal. Bocsánat, hogy beleragadsz a vágyaid hajszolásába. Bocsánat, hogy nem veszed észre a különlegességét a pillanatnak és elalszol a jövő kábulatában. Bocsánat, hogy nem tudod megkülönböztetni az értéktelent az értékestől. Bocsánat, hogy a benned lakozó valódi tudást és lehetőséget elpocsékolod gyerekes, hasztalan dolgokra. Bocsánat, hogy azt hiszed végtelen időd van.

Bocsánat, hogy másnak több jutott mint neked, bocsánat hogy ez zavar téged. Bocsánat, hogy harcolnod kell alapvető dolgokért, bocsánat, hogy nem adatik meg neked minden, amit szeretnél. Bocsánat, hogy nem segítesz minden helyzetben, amikor szükség lenne rád. Bocsánat, hogy hiteleket kell fizetned. Bocsánat, hogy nem szállhatsz ki a mókuskerékből. Bocsánat, hogy nincs biztos jövő, ami rád vár. Bocsánat, hogy a bizonytalanságban elfelejted ki vagy valójában. Bocsánat, hogy nem mindig úgy cselekszel ahogy leginkább igaznak érzed. Bocsánat, hogy saját magad észrevétlenül korlátozod.

Bocsánat, hogy nincs előtted felfestve a helyes út, bocsánat, hogy nincs melletted mindig egy mindent tudó bölcs. Bocsánat, hogy felhők borítják be az eget és sokszor eltakarják a napot. Bocsánat, hogy olykor úgy tűnik semminek nincs értelme. Bocsánat, hogy néha elfelejted a fontos dolgokat és nem mersz spontán új dolgokban bízni. Bocsánat, hogy a sok csalódás már rád nyomta bélyegét, bocsánat, hogy a teher nyomása alatt nem tudsz helyesen gondolkodni és dönteni. Bocsánat, hogy képes vagy feladni a cél előtt. Bocsánat, hogy képtelen vagy ráébredni valójában mi történik veled, bocsánat, hogy nem ismered fel a valóság egyszerű jellegét, amiben felszabadul minden probléma.

Bocsánat, hogy csak nézel, de nem látod a történéseket magad körül. Bocsánat, hogy még a gondolataidat sem tudod irányítani, jövő és múlt fogja vagy. Bocsánat, hogy nem tudsz kitartó lenni a helyes úton. Bocsánat, hogy nem próbáltál még szabadon lélegezni, vagy csak pusztán jelen lenni, bátrabban élni, szeretni, sírni, a legjobbkor továbbállni, a legtöbbet segíteni, beszéd helyett hallgatni, egyszerre búcsúzni és megérkezni.

Bocsánat, ha nem ismered fel ezen mondatok valódi célját. Bocsánat, ha nem találtak célba nálad. Bocsánat, ha nem tudtál tudtál rájönni miért született ez az írás.